petak, 9. siječnja 2015.

The coat


Novi post je u planu bio jučer, ali me iznenadio jedan dugo očekivani posjet. Moja Andrea je napokon na svijet donijela prekrasnu malu pigulicu, Lorenu. Najljepši osjećaj na svijetu vidjeti bebicu staru tek sat vremena koja ti se još i isplazi mali jezičak u snu :)

Ali da se vratimo na temu današnjeg posta, kaput. Svaka žena u ormaru ima barem jedan, te ga možemo okarakterizirati kao nužnog poput vječno spominjane male crne haljine. Dobro skrojeni kaput se može nositi bilo gdje, posao, fakultet, škola, kava, u svim situacijama. Kaput i tenisice- zašto ne. Ove sezone prevladavaju pastelne nijanse i oversized te modeli ravnog kroja, meni nekako najdraži. U svom ormaru posjedujem dva kaputa bijeli i crni, klasičnog kroja, koji je i glavni lik ovog posta. U prvotnoj zamisli kod krojača imao je traku ili ˝gurtnu˝, kako bi se ja izrazila, koja se veže oko struka, a u mojoj zamisli ima tanki remen koji ponekad zamijenim sa širokim remenom, kako bi se postigao vojnički, za sezonu proljeće-ljeto 2015, toliko prisutan izgled. A bijeli, on će vam se predstaviti u nekom narednom postu.

Da zaključimo, kaput predstavlja osnovu ženskog, ali i muškog ormara. Smatram da je u redu za njega izdvojiti više novaca jer njega ćete nositi i po nekoliko sezona, a što se tiče kroja, po meni je klasika, strukiran ili ravnog kroja, najisplativiji, otporni su na sve trendove i nikada ne zastarijevaju.











Nema komentara:

Objavi komentar